Παρασκευή 22 Ιανουαρίου 2010

Της αγρύπνιας




Έχεις αποκτήσει το βιολογικό ρολόι νυχτερίδας και τι πιο φυσιολογικό από το να ανοίγεις την τηλεόραση για να σε κοιμίσει. Άλλα ναρκωτικά δεν παίρνεις, αρκετά ζαβή είσαι από μόνη σου, οπότε και κρεμάς εκεί τις ελπίδες σου για ύπνο βαθύ με σκέψεις ρηχές.
Αφού είδα τον απεγνωσμένο έρωτα του Μουράτ και φαντασιωνόμουν πόσο ωραία θα ένοιωθα αν έκανα τα μούτρα του Μπεγνή κιμά, αφού παρακολούθησα κάτι ψυχάκια να παίζουν πόκερ για τα μάτια του κάθε πορωμένου τζογαδόρου, αφέθηκα στη δίνη των τηλεδιαφημιστών.
Μηχάνημα για  κοιλιακούς, μηχάνημα για ραχιαίους, μηχάνημα για γλουτιαίους,μηχάνημα για προσαγωγούς, μηχάνημα για τρικέφαλους, μηχάνημα για δικέφαλους, μηχάνημα για κοιλιακούς και ραχιαίους, μηχάνημα για κοιλιακούς ραχιαίους και γλουτιαίους, μηχάνημα για προσαγωγούς και τρικέφαλους, μηχάνημα για τρικέφαλους και δικέφαλους, μηχάνημα για δικέφαλους, τρικέφαλους, προσαγωγούς και κοιλιακούς, μηχάνημα για μηχάνημα.
Μετά είδα φουσκοκαναπέδες με τρόμπες, ένα τερατώδες μηχάνημα που κόβει λαχανικά σα να τα βγάζεις από φωτοτυπικό, συσκευή που βγάζει τα κουκούτσια από τα φρούτα, συσκευή που ξαναβάζει τα κουκούτσια μέσα στα φρούτα, τσιμπιδάκια για τα φρύδια με φωτάκι, τσιμπιδάκια για τα φρύδια χωρίς φωτάκι, πιεστήρι βυζιών, τρόμπα για σουτιέν,κρέμα κατά της κυτταρίτιδας, κρέμα υπέρ της κυτταρίτιδας, κρέμα από σάλια σαλίγκαρου, κρέμα από πλακούντα βοδιού, κρέμα από αρχίδια ταύρου, ταύρο χωρίς αρχίδια.


Κοιμήθηκα με την τιβί ανοιχτή και ονειρεύτηκα ότι μια μέρα βγήκα από το σπίτι μου και με περίμεναν εκατοντάδες τέτοια χρηστικά τερατάκια σπρώχνοντας να μπουκάρουν μέσα. Τα άφησα να κάνουν κατάληψη και πήρα τους δρόμους.




15 σχόλια:

tiktos είπε...

πρέζες υπάρχουν πολλές.η μόνη διαφορά είναι ότι η ηρωίνη σκοτώνει

Ερωτευμένη Σχιζοφρενής είπε...

Καλά τα έλεγε ο πρίγκηπας.
Αλλά και η συγκεκριμένη σκοτώνει. Τα εγκεφαλικά κύτταρα. Και σαν τον Παύλο και εμείς πάμε φιρί φιρί να το φάμε το κεφάλι μας.

ξεναγός νεκρόπολης είπε...

πάλι καλά που δεν κοιμήθηκες ακούγοντας για νεφελίμ και ελοχίμ...
για την καταστροφή του κόσμου το 2012,
για το γιατί ο χριστός ήταν έλληνας (προφανώς γιατί έμενε με τους γονείς του μέχρι τα 33, νόμιζε πως ο μπαμπάς του ήταν ο θεός και η μάνα του "παναγία"),
και πως αποδεικνύεται πως οι αρχαίοι έλληνες είχαν πρώτοι τζίβες και έπαιζαν ποδόσφαιρο...

Ερωτευμένη Σχιζοφρενής είπε...

Τους πιο γαμάτους ύπνους τους κάνω με Τριανταφυλλόπουλο, Νικολούλη και με τον τύπο που παρουσιάζει κάτι ύποτους θανάτους τις Κυριακές στο Άλτερ. Έναν με μαλλί σα τα το έγλειψε αγελάδα.
Με Λιακό δε μπορώ,εκεί που νταγκλάρω αρχίζει τα "σηκωθείτε από τους καναπέδες σας' και αρχίζω να υπνοβατώ

dimitris είπε...

ΠΩΣ ΚΟΙΜΑΣΤΕ ΜΕ ΤΗΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ? ΒΙΒΛΙΟ? ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟ ΥΝΠΩΤΙΚΟ ΚΑΙ ΑΜΑ ΕΧΕΙ ΠΟΛΥ ΔΡΑΣΗ ΒΛΕΠΕΙΣ ΟΝΕΙΡΑ ΠΡΩΤΑ ΚΑΙ ΠΑΙΡΝΕΙΣ ΜΕΡΟΣ.ΕΧΩ ΦΑΕΙ ΚΥΝΗΓΙ ΣΤΑ ΟΝΕΙΡΑ ΜΟΥ!

panos srpk είπε...

Τον πιο γαματο υπνο τον κανω οταν κοιμαμαι με καποια. Αλλα αντε να την βρεις. Τις περισσοτερες φορες [αν κοιμηθω και ποτε] κοιμαμαι αγκαλια με τον αορατο εαυτο μ. Γαματα δηλαδη

Ερωτευμένη Σχιζοφρενής είπε...

dimitris

Το βιβλίο δε με κοιμίζει. Το αντίθετο. Με συνεπαίρνει και μπορεί να κουτουλάω από τη νύστα αλλά μόνο αν μου το τραβήξει κάποιος το αφήνω. Την επόμενη μέρα είμαι σα ζόμπι και σαν πρεζάκι περιμένω να σχολάσω να διαβάσω τη συνέχεια.
Το ιδανικό είναι να σου διαβάζει κάποιος.:(

sarper

Όταν κοιμάμαι με κάποιον, ξυπνάω σε τακτά και άτακτα χρονικά διαστήματα:p
Γαμάτος ύπνος. Κυριολεκτικά:D

Garcia είπε...

καλημερα σχιζοφρενη μου!

η τηλεοραση στο δωματιο μου, ανοιγει ελαχιστες φορες.
για ενημερωση εχω το ιντερνετ, για ψυχαγωγια εχω τα παιχνιδια μου :)

οι κωμωδιες ειναι για κλαματα.
υστερικες και υστερικοι τυποι που νομιζουν οτι ετσι βγαζουν γελιο.
οι δραματικες σειρες ειναι για γελια. "βερα στο μεσαιο" κλπ κλπ
οπου οι νεοι εμφανισιμοι επιτυχημενοι και ευκαταστατοι πρωταγωνιστες εχουν ερωτικα προβληματα... (δικο τους προβλημα)

δεν εμπιστευομαι επισης τους δημοσιογραφους για ενημερωση, ουτε μ' απασχολει με ποιον βγαινει η Σασα Μπαστα...
οποτε την ανοιγω μονο για καποιες ταινιες ή ξενες σειρες.
το "Νοικοκυρες σε απογνωση" βλεπω εδω και λιγες βδομαδες.
και θα μ' αρεσε αν ξαναεβαζαν καποιες αγαπημενες παλιες σειρες.
"ομαδα δρασης 21" με τον Τζονι Ντεπ και τον "ιπποτη της ασφαλτου"
αυτα!

δυο καλα υπνωτικα ειναι τα εξης:
μια κουπα γαλα (χλιαρο) με μισο κουταλακι μελι,
αλλιως λιγο κρασακι (τελευταια εχω κολλησει με το ροζε ημιγλυκο California -δοκιμασε το και πες μου- ) με 1-2 τσιγαρακια.

οδoφραγμα είπε...

Η τηλεόραση δεν κανει καλό νανούρισμα.Θα σου προτείνω αυτά που κάνω και γω όταν το έχω ανάγκη ή πρέπει να κοιμηθώ νωρίς.

Α)Βάζεις μια αδιάφορη για σένα μουσική που θα σε κάνει να κοιμηθείς...από την τόση αδιαφορία που σου προκαλεί.

Β) Επίσης μπορείς να βγεις σε κάποιο δρόμο σαν την πατησίων και να αρχίσεις περπατώντας να μετράς περίπτερα μέχρι να "λυγίσεις". Θα σου φανεί παρανοικό αλλά πιάνει. Θα ξεπαγιάσεις από το κρύο και θα ξεποδαριαστείς από το περπάτημα όσπου κάποια στιγμή θα νοσταλγήσεις το κρεβάτι σου όπου κουρασμένη πλέον θα θες να κοιμηθείς.

Γ)Το τελευταίο και το πιο hardcore είναι να τηλέφωνείς σε παιδικους σου φίλους-ες,πλέον αδιάφορους και βαρετούς όπου θα τους βάζεις να σου σου διηγηθούν τηλεφωνικώς τι έκαναν τα τεέυταία 10-15-20 χρόνια στη ζωή τους...ο ύπνος θα είναι η μόνη έξοδος από αυτό το μαρτύριο...

Ερωτευμένη Σχιζοφρενής είπε...

Κωνσταντίνε

γάλα ούτε στον καφέ.μου λείπει λακτάση και δε χωνευόμαστε
Το κρασί πάλι είναι δίκοπο μαχαίρι. Το ένα ποτηράκι δε θα με νυστάξει, τα πολλά παραπάνω μου βγάζουν τον εξοργισμένο μου εαυτό.
Υπνωτικό σαν την τηλεόραση δεν ξανάδα.
Θα το δοκιμάσω το κρασί που προτείνεις όμως

Ενοχικά και με μπόλικη ντροπή θα σου παραδεχθώ ότι γουστάρω sex and the city:D

Ερωτευμένη Σχιζοφρενής είπε...

odofragma

:D
Έχεις δρομώσει και εσύ.
Αν αντί για περίπτερα μετράω μπάτσους, θα κάνει τίποτα;
Αυτό με τα προβατάκια που πηδούν τη μάντρα ποτέ δεν έπιασε. Πάντα τα έβλεπα να πέφτουν πάνω της και να τρώνε τα μούτρα τους.
Θα δοκιμάσω με γουρούνια!!

Garcia είπε...

χαχα, κι εγω το βλεπω αυτο...αλλα εγραψα οτι βλεπω τις απεγνωσμενες νοικοκυρες...ε.. ειπα να μη γραψω και για το sex & city. :D
ειναι too much!!

Ερωτευμένη Σχιζοφρενής είπε...

Να βγαίνουν στη φόρα ένα -ένα τα ένοχα μυστικά

panos srpk είπε...

Ακομα πιο γαματα θα κοιμηθεις αν εχεις κατεβασει ολοκληρο μπουκαλι σκετης βοτκας. Αλλα το ξυπνημα θα ειναι εντελως γαματο. Γαματα δλδ!

Ερωτευμένη Σχιζοφρενής είπε...

Είπαμε να κοιμηθώ βρε sarper, όχι να γίνω τιμώμενο μέλος στους Α.Α

Το πρωινό hangover είναι χειρότερο και από μια εβδομάδα ξαγρύπνιας.

Powered By Blogger