Παρασκευή 13 Νοεμβρίου 2009

Περί τυφλότητας...περί κώφωσης...περί ηλιθιότητας.




Η παραπάνω χειρόγραφη δήλωση ( κλικ πάνω της )ανήκει στη μητέρα του δολοφονημένου από μπάτσο Αλέξη Γρηγορόπουλου.
Ένα μήνα πριν την ακροαματική διαδικασία άρχισε ήδη να υπονομεύεται η διαδικασία "απονομής δικαιοσύνης"
Οι θεματοφύλακες αυτής της δικαιοσύνης αποφασίζουν τη διεξαγωγή της δίκης μακριά από τον τόπο της δολοφονίας, κλείνοντας επιδεικτικά τα αυτιά τους στην οικογένεια του δολοφονημένου παιδιού, σε μια προσπάθεια προστασίας;;; του κρατικού λειτουργού-φονιά.


Δε γνωρίζει χιλιομετρικές αποστάσεις η οργή κύριε Καστανίδη.


Φαίνεται ότι η δικαιοσύνη δεν πάσχει  μόνο στην αίσθηση της όρασης.

4 σχόλια:

the elf at bay είπε...

Πόσες μολότοφ πρέπει να ριχτούν για να καταλάβουν πόσο μαλάκες είναι; Δεν φτάνει που η δίκη μεταφέρεται αλλού (θαρρείς και η οργή θα εξωραϊστεί), ο Αλέξανδρος έχει κατασυκοφαντηθεί από το αντίπαλο στρατόπεδο του κουραδόμαγκα μανιάτη δολοφόνου Κορκονέα. Δεν βάζουν μυαλό αυτοί, δυστυχώς κωφεύουν, αλλά don't worry December is coming baby!

Ερωτευμένη Σχιζοφρενής είπε...

Κάτσε τώρα μη σκαρφιστούν και καμιά αναβολή της δίκης-όσο απομακρύνεται χρονικά από το συμβάν ευνοείται ο φονιάς.

Θα κάνουν πρόωρα Φώτα το Δεκέμβρη. Αλλαγμένα.

Artistz είπε...

Γεια χαρά..

Ξερουν πολύ καλά πως ακόμα και στην Ορεστιάδα να γίνει η δίκη ακόμα και εξω απο τη χώρα(..που αν μπορούσαν θα το κάναν)όλοι θα είμαστε εκει.παραπληροφορηση-χειραγώγηση προσφέρουν στα Μ.Μ.Ε.,όχι στο δρόμο..στο δρόμο οπως και το Δεκεμβρη όπως και αλλες φορες βλέπουν οτι ο κόσμος κουτοχορτο δε τρώει..και θα τους δώσει την απάντηση που πρέπει..ο κόσμος θα τον βάλει ισόβια(..άλλη απόφαση δεν υπαρχει).
Ο Φονιας ευνοειται μόνο σε δημοκρατίες οπως η δικιά μας..δεν έχει τέτοια τώρα..ο Δεκεμβρης τους εδειξε οτι δεν υπαρχει ανοχή,και τον εξεγερμένο κόσμο πάντα τον φοβούνται..είτε στην Αμφισσα είτε στη Κολωπετινιτσα γίνει η δίκη..

Αυτο που μένει όμως,είναι οτι μία μάνα θέλει την υσήχια της και μερικοί δεν καταλαβαίνουν τίποτα..συνεχίζουν να την πυροβολανε και αυτή και τον Αλεξανδρο ακόμα..
Καμιά φορά το όπλο που πυροβολαει γυρνάει πίσω όμως σε αυτόν που το κρατάει..

Αντωνης.

Ερωτευμένη Σχιζοφρενής είπε...

Για αυτό και κάνω λόγο περί ηλιθιότητας Αντώνη. Διότι προσπαθώντας να αποτρέψουν το αναπότρεπτο επί της ουσίας προκαλούν ακόμα περισσότερο την οργή , την αγανάκτηση και το αίσθημα αδικίας.

Όποιος σπέρνει ανέμους, θερίζει θύελλες όμως.

Powered By Blogger