Παρασκευή 4 Δεκεμβρίου 2009

Αισχ(ρ)ος




«Θέλω να εκφράσω κι εγώ τη συμπάθεια μου στην καθαρίστρια, τη συνδικαλίστρια γι’ αυτό που έγινε στο αυτοκίνητο της. Βέβαια, όταν μιλάμε για κρίση στην οικονομία και μια καθαρίστρια έχει ένα αυτοκίνητο αρκετά ακριβό, αυτό δείχνει ότι ίσως δεν υπάρχει τόση κρίση στα φτωχότερα στρώματα! Νομίζω ότι βιτριόλι στο αυτοκίνητο δεν δικαιολογεί να της χαριστεί ένα τριάρι! Μία γκαρσονιέρα ίσως!»




Η παραπάνω δήλωση, που διεκδικεί Όσκαρ χυδαίας ειρωνείας και βραβείο υπεροπτικού ελιτισμού ανήκει στον πρόεδρο του ΛΑ.Ο.Σ και ειπώθηκε ανερυθρίαστα από το Β(λ)ήμα της Βουλής που του χάρισαν αμετανόητοι χουντικοί , νομιμοποιημένοι δολοφόνοι της Χρυσής Αυγής και ψηφοφόροι με ακραία εθνικιστική ιδεολογία.


Ο Καρατζαφύρερ ξεπέρασε ακόμα και τον εαυτό του. ( αυτό είναι είδηση ) σε ένα κρεσέντο απανθρωπιάς, κακίας και αισχρότητας.


Έπρεπε να είχε προβεί σε αυτήν 2 μήνες νωρίτερα όταν προσπαθούσα να καταλήξω σε αγορά αυτοκινήτου που να εξυπηρετεί τις ανάγκες και την τσέπη μου.
Ελπίζω να έκανα σωστή επιλογή για τα οικονομικά κυβικά μου και να μην έθιξα την συνείδηση και ευαισθησία αυτού του ανθρώπου απέναντι στην οικονομική κρίση.

5 σχόλια:

pardalitsa είπε...

αυτος ο ανθρωπος ειναι επικινδυνος.

Ερωτευμένη Σχιζοφρενής είπε...

Θα συμφωνήσω αν και σε βρίσκω υπερβολική στο χαρακτηρισμό "άνθρωπος"

Σμουτς
( που λέει και η κουμπάρα του )

christos milionis είπε...

Καταπληκτικο! το μικροφωνο που μοιαζει σαν μουστακι του Χιτλερ,στο προσωπο του καρατζαφυρερ.!

Ερωτευμένη Σχιζοφρενής είπε...

Βουτηγμένη είναι και ούτε θυμάμαι και από που πλέον.

Michalis είπε...

Θα συμφωνήσω με όλα τα παραπάνω. Κι έμενα αυτό μου θύμισε η φωτογραφία μόλις την είδα. Νομίζω ότι πολύ αξία του δίνουμε, μόνο που ασχολούμαστε μαζί του. Ένας λαϊκιστής είναι, και όπως όλοι οι λαϊκιστές έτσι κι αυτός είναι επικίνδυνος. Συμφέρει όμως η προβολή του γιατί μας τα πρήζει με τα σκόπια, την τουρκία κι ό,τι άλλο παρόμοιο, και αποσπάει που και που την προσοχή από σημαντικά θέματα της καθημερινότητας.

Powered By Blogger