Κυριακή 6 Δεκεμβρίου 2009

Προληπτικά Παιδομαζώματα


Προληπτικές προσαγωγές χαρακτήρισαν τα Μέσα Μαζικής Προπαγάνδας τις αδιάκριτες και μαζικές προσαγωγές διαδηλωτών από το κέντρο της Αθήνας. Προληπτικοί βασανισμοί, προληπτικές περιυβρίσεις προσωπικότητας, προληπτικοί προπηλακισμοί.





Προληπτικοί και οι τραυματισμοί των διαδηλωτών.
Τραυματισμένοι προσαχθέντες οδηγούνται στη ΓΑΔΑ.
 








 ( λίγο μετά το 3ο λεπτό, διακρίνεται μπατσομηχανή να χτυπά με σφοδρότητα και σαφή πρόθεση διαδηλώτρια )



Το βίντεο είναι από έκτακτο δελτίο της Κρατικής Τηλεόρασης ( αυτή που πληρώνουμε ετσιθελικά για να προωθεί τις κρατικές προπαγάνδες και να ποδαγωγεί το κοινό αίσθημα ) και η ξεκάθαρη εικόνα της επίθεσης πλαισιώνει τα λόγια της δημοσιογράφου (; )την ώρα που εκείνη μιλάει για την "αναγκαστική" χρήση χειροβομβίδων κρότου λάμψης για να απωθήσουν τους "νεαρούς που επιτίθενται". 






Η εικόνα έρχεται φυσικά να τους διαψεύσει και να τους γελοιοποιήσει.


Εν τω μεταξύ,η χθεσινοβραδινή έφοδος της Αστυνομίας στο Δημαρχείο Κερατσινίου,περιγράφηκε ως "ειρηνική αποχώρηση των καταληψιών που παρελήφθησαν από αστυνομικές δυνάμεις )


Ο πόλεμος που κήρυξε χθες ο Αρχιστράτηγος Χρυσοχοίδης προς όλα τα αγωνιζόμενα κομμάτια της κοινωνίας τελεί υπό πλήρη εξέλιξη με την ευγενική χορηγία των Γκαιμπελικών Μέσων που συστρατεύονται σε μια αήθη επίθεση εναντίον του φρονήματος και της ιδεολογίαςπου ενοχλεί πολιτικές και συμφέροντα. Σε μια προκλητική μετατόπιση ευθυνών, δε διστάζει να αποδώσει την εν ψυχρώ δολοφονία του Αλέξανδρου στους ανθρώπους που βγαίνουν να διαδηλώσουν στη μνήμη του και να διαμαρτυρηθούν εναντίον της αυξανόμενης και θρασύτατης αστυνομικής βίας.


Παρά τις απέλπιδες και αισχρές προσπάθειες καταστολής του τμήματος της κοινωνίας που κινείται, δρα, αντιδρά και δεν ανέχεται την τρομοκράτηση και τη φίμωση, οι αλογόμυγες της συνείδησής σας είναι ακόμα εδώ και πληθαίνουν. Θα κάθονται με πείσμα στη μύτη σας , θα ενοχλούν τον ένοχο ύπνο σας, θα σας στοιχειώνουν με εφιάλτες.
Πόσο δηλωτική του ρόλου των ΜουΜουΕ είναι άραγε η απουσία συνεχούς και ζωντανής κάλυψης των γεγονότων στο κέντρο και η καταφυγή σε μονταρισμένα πλάνα;
Ποιά είναι η ευθύνη της σοσιαλιστικής άσκησης της εξουσίας στην αυξανόμενη και μη ελεγχόμενη πλέον οργή του κόσμου;



Απροκάλυπτη άσκηση ολοκληρωτισμού, δίχως προσχήματα και δίχως αιδώ.
Η βιτρίνα υποχωρεί, ο φτερωτός φοίνικας προβάλει.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Powered By Blogger