Σάββατο 12 Δεκεμβρίου 2009

Τα άρρωστα οικόσιτα ζώα σας

Παράλληλα με τη χθεσινοβραδινή «δράση» της Χρυσής Αυγής στο Σύνταγμα και το Μοναστηράκι, 8 μέλη της ακροδεξιάς οργάνωσης, ξυλοκόπησαν με μένος δύο διερχόμενους νεαρούς πολίτες. Οι φωτογραφίες (από τα blogs: prezatv και xryshaygh) απεικονίζουν τον τραυματισμό ενός από τα θύματα, καθώς και στιγμιότυπα από την «εκδήλωση» της οργάνωσης στο κέντρο της Αθήνας.

Όπως εξήγησε στο tvxs.gr ο 22χρονος πολίτης που δέχθηκε τα βίαια χτυπήματα των ακροδεξιών, χθες το βράδυ αποχωρούσε μαζί με ένα φίλο του από μάθημα σε πολυκατοικία της οδού Κυδαθηναίων. Όταν βρέθηκαν κοντά σε παρακείμενη εκκλησία, συνάντησαν τους 8 θύτες οι οποίοι τους περικύκλωσαν.

«Ο δρόμος οδηγούσε σε αδιέξοδο, ήταν 30αρηδες τουλάχιστον, οι δύο φορούσαν καπαρντίνα, γενικώς κρατούσαν κράνη και σιδερογροθιές, ούτε καν τους κοιτάξαμε πριν μας επιτεθούν, μας είπαν: «Αναρχία ρε μ...ά;» και άρχισαν να μας χτυπούν», ανέφερε ανάμεσα σε άλλα.

Ευθύς αμέσως, λοιπόν, τους επιτέθηκαν με σιδερογροθιές, μπουνιές και κλωτσιές. Οι δύο νεαροί καλούσαν δυνατά σε βοήθεια, μέχρις ότου οι ακροδεξιοί αποχώρησαν προς την οδό Φιλελλήνων σαν να μην συνέβαινε τίποτα. Τα δύο θύματα, αν και απέκτησαν πληγές και μώλωπες από τα χτυπήματα, σε γενικές γραμμές είναι καλά στην υγεία τους.

Στο blog της Χρυσής Αυγής, όπου γίνεται σαφές ότι χθες το βράδυ τα μέλη της έκαναν εξόρμηση στην περιοχή, προβάλλοντας το μήνυμα: «Αόρατες αλλά αισθητές οι Ψυχές των Νεκρών μας μάχονται στο πλευρό μας για μια Νέα Ζωή», αναφέρεται:


«Πριν λίγο ολοκληρώθηκε ενημερωτική δράση από μέλη του Μετώπου Νεολαίας στο κέντρο της Αθήνας. 80 περίπου συναγωνιστές μοίρασαν χιλιάδες φυλλάδια και εφημερίδες στον κόσμο που περνούσε από το κέντρο. Η ανταπόκριση του κόσμου κάτι παραπάνω από ενθαρρυντική. Δεκάδες πολιτών μας μιλούσαν αυθόρμητα δίνοντάς μας συγχαρητήρια για τον αγώνα που δίνουμε. Μοναστηράκι, Θησείο, Πλάκα, Ερμού, Σύνταγμα έως Ομόνοια. Για αρκετή ώρα τα μέλη του Μετώπου Νεολαίας ενημέρωναν τους περαστικούς τόσο για τα πιστεύω μας όσο και για τις μελλοντικές μας δραστηριότητες που αρκετοί ήθελαν να μάθουν. Ευχή των περισσοτέρων ήταν να μας βλέπουν περισσότερο στο δρόμο. Αυτές τις μέρες που κάποιοι γελασμένοι νόμιζαν πως μπορούν να κάνουν ότι θέλουν, οι εθνικιστές τους δίνουν την καλύτερη απάντηση.

Στις 6 Δεκεμβρίου ήμασταν στην πρώτη γραμμή του αγώνα. Σήμερα και πάλι στο δρόμο, δείχνοντας πως εκεί είναι η θέση των Εθνικιστών και εκεί χτυπά η καρδιά του αγώνα. Το μέλλον επιφυλάσσει ακόμα περισσότερες εκπλήξεις. Την Κυριακή δίνουμε ακόμα μια μάχη. Πορεία στην Έδεσσα για την Ελληνικότητα της Μακεδονίας. Ζήτω η Νίκη.»


φωτογραφίες από τη θρασύδειλη επίθεση των φανατισμένων γενίτσαρων στο όνομα του Έθνους θα βρείτε ΕΔΩ από όπου και η αναδημοσίευση. 
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Powered By Blogger