Πέμπτη 10 Δεκεμβρίου 2009

Ο Τρελός του Χωριού

Σιγά μην κλάψω...


Ο Υπουργός Προστασίας του Πολίτη ανήγγειλε την κατάθεση σχεδίου αντεγκληματικής πολιτικής για την άλλη εβδομάδα. Επιπλέον, ενημέρωσε πως από τις 2 Ιανουαρίου όλοι οι αστυνομικοί θα φέρουν διακριτικά στις στολές τους, όταν θα απασχολούνται κατά τη διάρκεια εκδηλώσεων. Παράλληλα, δεσμεύτηκε για την απαγόρευση της χρήσης χημικών και δακρυγόνων από την αστυνομία, κατά τη διάρκεια των διαδηλώσεων.


( αφού έγινε εκτεταμένη χρήση τους τις τελευταίες ημέρες, χρήση που εν μέσω του τριημέρου εκδηλώσεων επέβαλε την εσπευσμένη εισαγωγή νέας παρτίδας χημικών από το Ισραήλ )


Τέλος στα χημικά λοιπόν - όπως τέλος θα δινόταν στον "ηλίθιο" κατά δήλωση του Γκόλντυ κουκουλονόμο με τον οποίο σήμερα διώκονται ανήλικοι μαθητές;


Η Αστυνομία εκσυγχρονίζεται. Όχι στα καρκινογόνα χημικά καθώς....


Σιγά μη φοβηθώ...
...
Πλαστικές σφαίρες χρησιμοποιήθηκαν εναντίον ανήλικων διαδηλωτών
Ακόμα και με τη χρήση πλαστικών σφαιρών οι κρατικοί δολοφόνοι προσπάθησαν να αποτρέψουν την οργή και την εξεγερτική διάθεση  στο πανεκπαιδευτικό συλλαλητήριο  της 7ης Δεκέμβρη.
Μια από τις φωτογραφίες που μας στάλθηκαν δείχνει την πλάτη 14χρονου μαθητή, που απέφυγε χειρότερο τραυματισμό εξαιτίας του μπουφάν και του φούτερ που φορούσε και τον προστάτευσαν.

Τις προηγούμενες μέρες το κράτος σε μια λυσσαλέα προσπάθεια καταστολής και τρομοκρατίας, που όπως αποδείχτηκε δεν επηρρέασε τους αγωνιζόμενους και καταπιέσμενους νεολαίους να βγουν στους δρόμους και να συγκρουστούν, εκτός από τα χημικά και τους διεμβολισμούς διαδηλωτών από τους μπάτσους με τις μοτοσυκλέττες τους στο Σύνταγμα στις 6/12 και στο Πολυτεχνείο στις 7/12, προχώρησε σε ολόκληρο τον ελλαδικό χώρο σε τουλάχιστον 1000 προσαγωγές, πολλές από αυτές ήταν “προληπτικές”, δεκάδες απο αυτές έγιναν συλλήψεις και πολλές από αυτές αφορούσαν ανήλικους, .

Στις 21 έφτασαν οι συλλήψεις της πορείας της 7ης Δεκεμβρίου στην Αθήνα, οι 10 είναι ανήλικοι, ενώ ένας 14χρονος παραπέμπεται για κακούργημα με τον διαβόητο κουκουλονόμο.
Το Σάββατο 5 Δεκεμβρίου είχε πραγματοποιηθεί η εισβολή των ΜΑΤ στον αυτοδιαχειριζόμενο χώρο “ρεσάλτο” η σύλληψη των παρευρισκομένων και ακολούθησε η εισβολή των ΜΑΤ στο δημαρχείο Κερατσινίου και η σύλληψη των αλληλέγγυων που βρίσκονταν μέσα.
Στη Θεσσαλονίκη καποιες συλλήψεις μετατράπηκαν σε προφυλακίσεις.
Το κράτος προχώρησε σε μια ακόμα προσπάθεια τρομοκράτησης διώκοντας γονείς για παραμέληση ανηλίκων (τα παιδιά τους έχουν ήδη συλληφθεί στις κινητοποιήσεις του τριημέρου) 

http://www.anarchypress.gr/


Τι μου ήρθε τώρα


Σε χθεσινές του-μπορεί και προχθεσινές, είναι λαλίστατο αυτό το παιδί-δηλώσεις στον Παυλόπουλο ( το δημοσιογράφο, όχι τον Πάκη ) δικαιολογεί τις προληπτικές προσαγωγές καθώς "η κυβέρνηση διέθετε πληροφορίες " ( ρουφιάνοι λέγονται μωρό μου, γιατί φοβάσαι να το πεις;Οι χαφιέδες ασφαλίτες που αμόλησες μάτια μου )
Σε ερώτηση του δημοσιογράφου "γιατί εφόσον υποστηρίζετε ότι βρέθηκαν ενοχοποιητικά στοιχεία εις βάρος τους αφέθησαν ελεύθεροι " , ο τρελός μας απαντά ότι δε συνέτρεχε πλέον λόγος. ( μετάφραση μη διαταραγμένου ανθρώπου " δεν ευσταθούσε το κατασκευασμένο κατηγορητήριο" )


ΜΙΧΑΛΑΚΗ ΕΙΣΑΙ ΤΡΕΛΑ

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ζητω ο καπεταν Μηχαλης

meτα τιμης ...ζερνταμερι!

Ερωτευμένη Σχιζοφρενής είπε...

Μη χειροκροτείς καλέ ακόμα.
Το παραλήρημα μόλις άρχισε

Powered By Blogger