Σάββατο 5 Δεκεμβρίου 2009

Χοιρινό Κομμουνιστικό


"Είναι δυνατόν να μην μετανιώνετε για τον Δεκέμβρη; Κάηκε η μισή Αθήνα!"
αυτό συγκράτησε ο άνθρωπος από το Δεκέμβρη, κάποιες σπασμένες βιτρίνες και κάποια καμμένα οχήματα, γιατί βιάζεστε να τον χαρακτηρίσετε, τέτοιας εμβέλειας είναι η κούτρα του, μη γίνεστε ρατσιστές )


 "Είμαι βέβαιος πως έχετε μετανιώσει και πως έχει γίνει κάποιο λάθος στην απόδοση του άρθρου στην «Ελευθεροτυπία». Όπως γνωρίζετε, προχόλ της τρομοκρατίας είναι οι αντιεξουσιαστές."
μα γιατί νόθευσε την υπέροχην ελληνικήν των αρίων κάνοντας χρήση της αγγλικής;  )

Προς αποκατάσταση της αλήθειας περί προθαλάμων τρομοκρατίας, περί αιθουσών υποδοχής και υπόθαλψης όντων που επιβουλεύονται τις ατομικές ελευθερίες, περί ασύλου εγκληματιών κατά της δημοκρατίας, της ανθρώπινης ζωής και αξιοπρέπειας,ας τον αφήσουμε να μιλήσει ο ίδιος.Ξανά.

Άθελά του, ο ευτραφής κύριος, συνδράμει τον κ. Χρυσοχοϊδη, το κράτος ( εκ του "κρατώ", 'εξουσιάζω", "υπερισχύω" ) και τα ΜουΜουΕ σε μια απέλπιδα προσπάθεια τρομοκράτησης 
όλων αυτών που επιθυμούν να διαδηλώσουν και να 
ορθώσουν το ανάστημά τους, προβλέποντας ως νέα 
Κασσάνδρα καταστροφές, συνομωτικές απειλές και 
κινδύνους για τη δημόσια ασφάλεια.


Και ολοκλήρωσε( επιτέλους ) με μια διανθισμένη από 
ανυπόστατα ψεύδη , προσωπικές παρερμηνείες και 
προβοκατόρικα μυθεύματα δήλωση.

Στη συζήτηση της σχετικής ερώτησης του Γ.Καρατζαφέρη για την ετοιμότητα της κυβέρνησης να αντιμετωπίσει πιθανά εκτεταμένα φαινόμενα βίας, ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ έκανε αναφορές σε δημοσιεύματα που θέλουν «στρατιές αλλοδαπών αντιεξουσιαστών» από άλλες χώρες να βρίσκονται στην Αθήνα και αλλού, προκειμένου να προκαλέσουν επεισόδια.
Μάλιστα, προσέδωσε στην φήμη αυτή μέγεθος... συνωμοσίας, καθώς υποστήριξε ότι τα άτομα αυτά είναι ιδιαίτερα καλά εξοπλισμένα και με μεγάλα κονδύλια. «Να είστε έτοιμοι για πόλεμο», είπε.


Την αναφορά του στα κόκκινα φωτάκια την αποδίδω στο πνεύμα των Χριστουγέννων.


Χοιρινό Κομμουνιστικό ( άκα κινέζικο )
Κόβουμε φιλέτα χοιρινού σε ισομεγέθεις κύβους. Τα πασπαλίζουμε με αλάτι και μπαχάρι. Στο γουόκ θερμαίνουμε λίγο σησαμέλαιο (αν δεν έχουμε βάζουμε αραβοσιτέλαιο που αρωματίζουμε με σκόνη σκόρδου και τζίντζερ.) Σωτάρουμε μέχρι να ροδίσουν. Τα αφήνουμε να στραγγίξουν στη σχάρα του γουόκ. Σωτάρουμε στο σησαμέλαιο πιπεριές χρωματιστές και μανιτάρια. Προσθέτουμε λίγο χυμό ντομάτας, σόγια σως , τζίντζερ και τσίλι σως. Αφήνουμε να πάρει μια βράση και προσθέτουμε καλαμπόκι ( κονσέρβας, το βρασμένο ) και αμύγδαλα ( ανάλατα καθαρισμένα ) ή καρύδια. Ρίχνουμε και το κρέας και ανακατεύουμε να ανταλλάξουν μυρωδιές και γεύσεις.


Σερβίρουμε με τηγανητό ρύζι και λαχανικά ( κολοκύθι, ντομάτα, πιπεριά, κρεμμύδι, μελιτζάνα, πατάτα ) που έχουμε κόψει σε ροδέλες και αφού τα έχουμε μαρινάρει σε ελαιόλαδο-μπαλσάμικο-ρίγανη-αλάτι-θυμάρι για μια ώρα ψήνουμε στη σχάρα του ταψιού. ( βάζουμε μια κούπα νερό στον πάτο )

2 σχόλια:

Korlakas είπε...

Καθόλου άθελά του νομίζω, εξασφαλίζει τη συνεργασία των "αγανακτισμένων πολιτών" και πιθανως (?) ψηφοφόρων του με την ΕΛ.ΑΣ. μάλλον.
Εξάλλου τετοια μυαλα -λεμε τωρα- δε νομίζω να πολυσυμπαθούν τα ορθωμενα αναστήματα.

Οσο για τα "μεγαλα κονδυλια" ειναι γνωστο πως τα αναρχοκομμουνια χρηματοδοτούνται(μαστε) απο τον Soros.
Απλα ως αρχηγος δυσκολευεται να το πει ξεκαθαρα και αυτα αφηνει να τα πουν αλλοι λαμπροι εκπροσωποι του εθνους και του κομματος του.

Αυτοι που λενε και για καταγωγη απο το Σειριο, για τα ελοχιμ κτλ κτλ

Ερωτευμένη Σχιζοφρενής είπε...

Μήπως να σε ανησυχήσει που τον ερμηνεύεις τόσο εύστοχα;:D

Powered By Blogger