Σάββατο 14 Μαΐου 2011

Κάτι σα σκέψη

Η αξία της ανθρώπινης ζωής ετεροκαθορίζεται από την "καθαρότητα" του dna εκείνου που την αφαιρεί.


Αλλοδαπός σκοτώνει Έλληνα = φόνος, πράξη που απαιτεί την αυτοδικία κατά δικαίων και αδίκων και τιμωρείται μόνο με γενοκτονία των ομοιαζόντων του άγνωστου δράστη


Έλληνας μπάτσος σκοτώνει ( ή αποπειράται να σκοτώσει ) Έλληνα διαδηλωτή = αποκατάσταση δημόσιας τάξης


Έλληνας μπάτσος σκοτώνει αλλοδαπό = απόδειξη ότι η αστυνομία είναι ένας θεσμός που λειτουργεί στο ακέραιο


Έλληνας σκοτώνει Έλληνα = εφαρμογή του νόμου του ισχυρού


Έλληνας σκοτώνει μετανάστη = πατριωτική πράξη προασπίζουσα την εθνική ακεραιότητα




( αφορμή, το παραπάνω κάλεσμα κάποιου αυτοκτονημένου εγκεφάλου ο οποίος σκέφθηκε ότι από το όλο κείμενο, εκείνο που έπρεπε να μπολντάρει ήταν το "Έλληνας" )




Οι φάτσες των δολοφόνων του Μανώλη πιθανότατα θα φιγουράρουν σύντομα στα κανάλια , αν δε βρεθούν τυχαίως δολοφονημένοι σε κάποιο "αυθόρμητο" πογκρόμ ίδιο ή μεγαλύτερης έκτασης αυτού των τελευταίων ημερών.


Οι δολοφόνοι του νεαρού από το Μπαγκλαντές (; ), το όνομα του οποίου ουδείς εκ των υπευθύνων μπήκε στον κόπο να εξακριβώσει, θα παραμείνουν άγνωστοι, ελεύθεροι να εξιστορούν τις λεπτομέρειες της πράξης τους στους υπόλοιπους της συμμορίας τους, οι οποίοι θα τους θαυμάζουν και θα τους ζηλεύουν ταυτόχρονα.

12 σχόλια:

the elf at bay είπε...

Η Χ.Α. δε, εξακολουθεί να είναι νόμιμο κόμμα! Παπουτσή, γαμώ το Χριστό σου.

mahler76 είπε...

πολύ σωστά τα λές. Αυτή η κρίση έβγαλε στην επιφάνεια όλα τα άγρια ένστικτά μας και ήμαστε ακόμα στην αρχή :(

Ερωτευμένη Σχιζοφρενής είπε...

elf
Μη βρίζεις τον πολιτικό τους προϊστάμενο, θα παραξηγηθούν.

Μάλερ

Τα άγρια ένστικτα των συγκεκριμένων, ξυπνούν μόνο όταν βλέπουν ρακένδυτο μελαμψό. Όταν βλέπουν κουστουμάτο τους βγαίνει ο Ζαμπούνης.

the elf at bay είπε...

Ζαμπούνης. Άλλος εμετός από κει.

οδoφραγμα είπε...

The elf at bay: Η χ.α. πάντα με το πασόκ έπαιζε μπάλα, μην μας εκπλήσσει.
Δεν έχει να κάνει για εμένα με την κρίση. Μιλάμε για μια ιστορία που έχει ξεκινήσει επίσημα εδώ και τρία χρόνια και που τελικά βρήκε έδαφος(πολιτικό-γεωμετρικό) στον Άγιο Παντελεήμονα. Πιθανά η κρίση να χει παίξει ένα ενισχυτικό ρόλο για την όξυνση της κατάστασης αλλά την πλατεία Βικτωριας την λιγουρευόντουσαν καιρό τώρα. Το περιστατικό με τον νεκρό έλληνα το περίμεναν καιρό για να το παίξουν οργισμένοι συμπολίτες κτλ Προφανώς δεν περίμεναν πως θα τους επιστρέψει την ανθοδέσμη στα μούτρα του Μιχαλιολάκου, η σύζυγος του νεκρού . Η δε θα χαν κατά νου πόσα ανοιγμένα κεφάλια μπορούν να πάρουν κάνοντας μια επίσκεψη στην Villa. Εμένα πάντως με προβληματίζει και το περιστατικό που έγινε χτες στην Καλλιδρομίου.

Ερωτευμένη Σχιζοφρενής είπε...

οδόφραγμα

Είναι οι ίδιοι που ονειρεύονται νεκρό και τον άνθρωπο με τα εγκαύματα από τη λαϊκή για να δικαιολογήσουν το μένος τους και σε δεύτερο μέτωπο.

Ομοίως με απασχολεί το χθεσινό αλλά με το σκοταδισμό που καλύπτει αυτή τη στιγμή το συμβάν οποιαδήποτε δημόσια συζήτηση μπορεί να μας εξέθετε.
Μου φαίνεται αδιανόητο να έγινε από χέρι συντρόφου μέσα σε τόσο αμέριμνο κόσμο. Πολύ βολικά οι μπάτσοι, μέσα σε λίγα λεπτά έγιναν από θύτες παρ'ολίγο θύματα των "αδίστακτων και τυφλά παρανοϊκων" καταδιωκτών τους.

Ερωτευμένη Σχιζοφρενής είπε...

elf

Ο δόλιος ο Ζαμπούνης είναι ακίνδυνος. Θρόνους, παλάτια και στέμματα ονειρεύεται. δεν τον αγγίζει τίποτα άλλο

Ερωτευμένη Σχιζοφρενής είπε...

Δε νομίζω ότι φλερτάρουν μόνο με το πασόκ. Φλερτάρουν με οποιονδήποτε στην εξουσία που είναι σε θέση να τους προσφέρει πολιτική προστασία. Δίχως την υπόθαλψη από την αστυνομία, η χ.α θα επιβίωνε 2 μέρες το πολύ.

nikolas είπε...

όταν ο πατριωτισμός υπερκαλύπτει την ανθρωπιά, τότε η σχιζοφρένεια υπερνικάει τη λογική...
το έγκλημα δε γνωρίζει εθνικότητα!

Ερωτευμένη Σχιζοφρενής είπε...

Νικόλα,

να αφήσετε τους σχιζοφρενείς ήσυχους.
Από τους λογικούς και τους φιλήσυχους κινδυνεύουμε.

μιά φορά κι ἕναν τρελλό... είπε...

όπως το πες "κάτι σαν" σκέψη...

υγ: ρε μπας και πρέπει να αναθεωρήσω την άποψή μου περί ρατσισμού; είναι μια φάρα που 'χει κάτι φυντάνια... έλληνες νομίζω τους λένε...

Ερωτευμένη Σχιζοφρενής είπε...

"shitheads" λέει το λεξικό μου

Powered By Blogger