Τετάρτη 11 Μαΐου 2011

Χθεσινά νέα, αυριανές ειδήσεις.

Κουστωδίες ανθρωποφάγων ξύπνησαν βιαίως από τη μυρωδιά του φρεσκοχυμένου ελληνικού αίματος και με βαρβαρόφωνα κραυγάσματα διαδήλωσαν τη γνήσια θλίψη τους για...... την κλοπή της κάμερας.

Οι δολοφόνοι δε, μπορούν σήμερα να ελπίζουν ότι μέσα στο πλήθος των εκ γενετής στιγματισμένων ως φονιάδες, θα περάσουν σχεδόν απαρατήρητοι την ώρα που η κάμερα θα ψάχνει εναγωνίως τρόπο να αυτοκτονήσει από τις τύψεις.













1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

ΠΟΛΕΜΗΣΕ ΤΗΝ ΣΚΟΠΙΑΝΙΚΗ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ

Η Ελλάδα έχει γίνει η 10η πιο ισχυρή χώρα παγκοσμίως, τα ταμεία του κράτους είναι γεμάτα σε αποθέματα χρυσού, έχει άρτια οργάνωσή που γίνεται αντικείμενο μίμησης από άλλες χώρες και οι πολιτικοί της τιμωρούνται διά της...
αφάνειάς τους αν δεν πραγματοποιήσουν ό,τι υπόσχονται! Μα είναι ποτέ δυνατόν; Η Ελλάδα; Ναι, αλλά για να ακριβολογούμε, η... εικονική Ελλάδα του eRepublik, του δημοφιλούς διαδικτυακού παιχνιδιού στρατηγικής το οποίο τον τελευταίο καιρό απόκτα όλο και περισσότερους θαυμαστές, οι οποίοι προσπαθούν να ξεχάσουν τα καθημερινά προβλήματα της πατρίδας μας. Αφήστε λοιπόν για λίγο τα βιβλία κι ελάτε μαζί μου για ένα ταξίδι σε μια διαφορετική Ελλάδα!

http://www.erepublik.com/en/referrer/SafosEasyJet

Powered By Blogger