Τετάρτη 17 Φεβρουαρίου 2010

Σπάταλες εκκρίσεις τεστοστερόνης


Ο αναγεννημένος θεσμός του "αστυνομικού της γειτονιάς" άρχισε να εφαρμόζεται- όπως είχε άλλωστε υποσχεθεί ο θεός - πιλοτικά στο Βύρωνα.
Η πρώτη εφαρμογή εστέφθη με πλήρη επιτυχία.




11 σχόλια:

dimitris είπε...

απο κλασομεντιαση πασχουν οι νεοι ανθρωποφυλακες, οχι απο εκκρισεις τεστοστερονης,εκρηκτικο μιγμα λουμπεν και χεστη και ενα παιδακι θα μεγαλωσει χωρις μπαμπα, φονιαδες του κωλου, σε μια χωρα που πνιγεται μεσα στα συμφεροντα και τον ωχαδερφισμο.

Garcia είπε...

αστυνομικος της γειτονιας...μαλιστα...εχω ακουσει γι αυτον...θα μας επισκεπτεται συχνα λεει για να δει αν εχουμε καποιο προβλημα (ερωτικο, επαγγελματικο) αν ειδαμε ή ακουσαμε κατι υποπτο, θα περναει να λεει "καλημερα" ...λες να μας φερνει και την εφημεριδα εξω απ 'το σπιτι?

δουλεια δεν ειχε ο διαολος λεω γω...

μιά φορά κι ἕναν τρελλό... είπε...

Δεν μιλώ δεν απαντώ... διότι μου ανεβαίνει η τεστοστερόνη - που δε διαθέτω - στον εγκέφαλο και θα αρχίσω τα ακατάλυπτα...

OXΙά είπε...

Τουλάχιστον ας γίνουμε σωστή Αμερική. Να πάρω και εγώ το 45αρι μου και να αρχίσουμε να μετράμε την τεστοστερόνη μας. Θα γεμίσω εξοστρακισμούς τα πεζοδρόμια.


Υ.Γ: Θα έπρεπε τουλάχιστον να αυτοκτονήσουν όλοι τους μετά και από αυτό.
Σε φιλώ

tiktos είπε...

ουδέν σχόλιον

Ερωτευμένη Σχιζοφρενής είπε...

dimitris

ειρωνικός ήταν ο τίτλος.
Είναι πάντως εντυπωσιακό πώς αυτός ο φονιάς παραμένει εντέχνως ανώνυμος την ώρα που δεκάδες παιδιά διαπομπεύονται ως "τρομοκράτες"

Το παιδάκι θα μεγαλώσει χωρίς μπαμπά αλλά η επιχείρηση ήταν επιτυχημένη γιατί πιάσαμε και τους 2 ληστές. Άσε που το λάθος ήταν του θύματος που βρέθηκε στο λάθος μέρος τη λάθος στιγμή.

ΜΠΑΤΣΟΙ ΓΟΥΡΟΥΝΙΑ ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ

Ερωτευμένη Σχιζοφρενής είπε...

Κωνσταντίνε

αντί να μαντρώσουν τους ένστολους δολοφόνους τους σε κανα μπουντρούμι μας απειλούν ότι θα τους πολλαπλασιάσουν και θα τους αμολήσουν δίπλα στα σπίτια μας.

ώρα να κυκλοφορούμε με αλεξίσφαιρα

Ερωτευμένη Σχιζοφρενής είπε...

Τρελό

έχεις βρε τεστοστερόνη και εσύ.
Μη την καταπιέζεις ασ'τη να κυλήσει

Ερωτευμένη Σχιζοφρενής είπε...

ΟΧΙΑ
πάμε να σπείρουμε μερικά μεμονωμένα περιστατικά;


Αν είναι να αυτοκτονήσουν, να το κάνουν σε εσωτερικό χώρο. Είναι τόσο ηλίθιοι που μπορεί να αρχίσουν να εξοστρακίζουν αυτοκτονίες.


Καλημέρες τίκτε

mahler76 είπε...

οι μπάτσοι της γειτονιάς να πάνε σπίτια τους με χέσω.

Ερωτευμένη Σχιζοφρενής είπε...

mahler
Πιο πιθανό το κόβω να κατσικωθούν στο δικό μας

Powered By Blogger