Σάββατο 18 Δεκεμβρίου 2010

Εικονομαντεία

Τώρα που αρχίζουν να λαμβάνουν το μήνυμα των εκλογών
και αποτιμούν σε σφαλιάρες το ποσοστό της αποχής
ο Πάγκαλος θα πρέπει να ξεσκονίσει τη γραμματική του.


"Μαζί ΤΙΣ φάγαμε"


"Όλοι οι βουλευτές
στο πιο βαθύ χαντάκι
σφαλιάρες και κλωτσιές
στον κάθε Χατζηδάκη"



video update
Οι μπάτσοι αντιλαμβάνονται εγκαίρως θρασύτατο ταραξία που μασκαρεμένος σε μηχανοκίνητο ασθενή προσπαθεί να προσεγγίσει τη Βουλή αναζητώντας φρέσκο μάγουλο. Δες και χειροκρότησε.

15 σχόλια:

Garcia είπε...

καλημερες :)

ναι ηταν απο τις ευχαριστες στιγμες που ζησαμε την περασμενη τεταρτη, πολιτες να ανταποδιδουν την περιποιηση που δεχτηκαν και δεχονται απο ορισμενους πολιτικους. (ενας απο αυτους και ο υπουργος που παρεδωσε την ολυμπιακη στον ακατανομαστο της Μαρφιν)

ηθελα να σε ρωτησω ομως κατι...
υποθετω οτι κατεβηκες στη διαδηλωση της τεταρτης...μπορεσες τελικα να διαδηλωσεις;; (μπροστα απο τη βουλη εννοω)

διοτι εχω την αισθηση οτι οι περισσοτεροι δεν μπορεσαν (απ' οτι ειδα αλλα και απ' οτι διαβασα την επομενη).

σιγουρα η αστυνομια ειχε εντολες να διαλυσει οπως οπως τη διαδηλωση.
αυτη τη φορα ομως καποιοι τους βοηθησαν και με το ΠΑΡΑΠΑΝΩ κιολας.

και το θεμα μου ειναι οτι δεν κατεβαινουμε ολοι, εχοντας τον ιδιο σκοπο.
αλλος θελει να καψει καμια κλουβα (καμια αντιρηση) αλλος θελει να σπασει τραπεζες (υπεροχα) αλλος θελει να πεταξει καμια κροτιδα στη πλατεια συνταγματος και μετα να πανηγυρισει για το κατορθωμα του, και αλλος θελει βγαλει την οργη του φωναζοντας, (αμα δει και κανα βουλευτη να περναει να ριξει καμια ψιλη). μακαρι βεβαια αυτο να γινοταν πιο συχνα.
δεν εχουν ολοι αλλωστε στο μυαλο τους τη καταστορφη του συστηματος αλλα την αλλαγη του.
(εκμεταλευση καποιων μεσων, με διαφορετικο τροπο...αλλα αυτο ειναι μεγαλη κουβεντα)

κατι αλλο που θα μου μεινει απο τη προχτεσινη διαδηλωση (ή μαλλον καλυτερα απ το κυνηγητο που επαιζαν ορισμενοι με τα ματ) ειναι η συμπεριφορα ενος παιδιου με καλυμενο το προσωπο...

καταφερνει και χωνεται αναμεσα μας, τον βοηθαω μαλιστα να ανοιξει τον πυροσβεστηρα του και με το που πεφτουν βροχη τα πρωτα δακρυγονα και πολυς κοσμος αρχιζει να δακρυζει (τι πιο φυσικο!!)
γυρναει προς το μερος μας και μας λεει "παρε κατι μαλακες, επεσαν δυο -τρια δακρυγονα και μας επιασαν τα κλαματα"

δεν ηξερα ρε αρχιδι οτι θα πρεπε να κατεβαινω με γυαλια του σκι (οπως εσυ) με μασκα μπροστα απ' το στομα (οπως εσυ)...μονο τα χιονοπεδιλα σου ελειπαν.

καλα κανουν ορισμενοι λοιπον (οπως το ΠΑΜΕ) και δεν αφηνουν ατομα σαν εσενα παραπανω, να χωνεστε αναμεσα τους (οταν φυσικα τα βρικετε σκουρα!) οπως ειπα και πιο πανω δεν κατεβαινουμε ολοι με τον ιδιο σκοπο.


Κωνσταντινος
(ενταξει κατεληξα σ' αυτο :P )

Ανώνυμος είπε...

Σωστή! :)

the elf at bay είπε...

Έξω πούστη απ'την παράγκα.

Ερωτευμένη Σχιζοφρενής είπε...

Garcia

εκατό-εκατόν πενήντα μέτρα μετά το μπουρδέλο δεν άντεξα άλλο. Ήταν τόση η ποσότητα του χημικού που το αναπνευστικό μου με πρόδωσε. Μπορεί εσύ να παρεξηγήθηκες, ωστόσο εγώ υιοθετώ κάλλιστα το χαρακτηρισμό "μαλάκας". Διότι ενώ γνώριζα την πολεμική ατμόσφαιρα στην οποία θα βρεθώ, κατέβηκα με μια κουκούλα, το παλαιστινιακό μου και με μόνη άμυνα απέναντι στα εγκαύματα των χημικών ένα πλήρες μακιγιάζ προσώπου και ματιών ώστε να κλείσω τους πόρους. Εξακολουθώ να αισθάνομαι κλειστοφοβικά μέσα σε μια αντιασφυξιογόνο μάσκα, αλλά αναγκάζομαι στο εξής να τη χρησιμοποιήσω και να μην εκτεθώ ξανά στον καρκίνο τους. Και κυρίως, να μην τους κάνω τη χάρη να αποχωρήσω νωρίτερα από όσο επιθυμώ εγώ.

Τι σε χάλασε στην αμφίεση του παιδιού; Δεν κατεβαίνουμε στο δρόμο για πασαρέλα, ούτε για να πέσουμε στα χέρια τους. Αμαχητί τουλάχιστον.

Και συνεχίζω.....

Ερωτευμένη Σχιζοφρενής είπε...

Αυτός ο πυροσβεστήρας που είδες, όπως και κάποιοι ακόμα, έσωσαν πολύ κόσμο από ασφυξία , ανελέητο ξύλο ή σύλληψη.

Τι εννοείς ότι "κάποιοι τους βοήθησαν και με το ΠΑΡΑΠΑΝΩ;"

Υποθέτω ότι είναι μομφή προς μερίδα διαδηλωτών; Συγγνώμη, αλλά δεν κατεβαίνω στο δρόμο για να παρελάσω, ούτε να παρακαλέσω, ούτε να ζητιανέψω, ούτε και να προκαλέσω οίκτο. Και δεν είμαι και χριστιανή για να γυρίσω και το άλλο μάγουλο όταν χτυπιέμαι.

Είναι ατυχής η διαπίστωσή σου ότι κάποιοι κατεβαίνουν με σκοπό να ρίξουν μια κροτίδα και να χειροκροτήσουν. ( αν και αυτό που είδες, δε λέγεται "κροτίδα":P )Νομίζω ότι μπέρδεψες το σκοπό με το μέσο.

Ερωτευμένη Σχιζοφρενής είπε...

Αναρωτιέμαι τι έκανε ο τύπος μέσα στο ΠΑΜΕ όμως. Εκτός αν είχε αυτοκτονικές τάσεις. Προφανώς είχαν ζαλιστεί από το χημικό που έπεφτε πίσω τους, αρκετά πίσω τους γιατί το αναμενόμενο ήταν να τον βουτήξουν και να τον πετάξουν δωράκι στη διμοιρία.

Η τακτική του ΠΑΜΕ μου είναι εμετική, τα έχουμε ξαναπεί. Όχι μόνο γιατί είναι ρουφιάνοι και δεν έχουν αίσθηση της αλληλεγγύης, αλλά και γιατί επιμένουν να πορεύονται επιδεικτικά μακριά από το σύνολο των διαδηλωτών, διεκδικώντας την πρωτοπορία μιας εξέγερσης που ούτως η άλλως από άλλους θα έρθει.
Αν υπάρχει ένας κανόνας στο δρόμο αυτό είναι η αλληλεγγύη. Δεν αφήνεις κανέναν όμηρο στους δολοφόνους, στους υπηρέτες των αφεντικών. Από όποιο μπλοκ και αν βγαίνει.

Ερωτευμένη Σχιζοφρενής είπε...

Κλείνω με δυο ερωτήσεις.

Ειλικρινά πιστεύεις ότι φτιασιδώνεται αυτό το σύστημα;Όσες μάσκες και αν άλλαξε η ουσία του παραμένει ίδια.Τράβα χτίσε σε σαθρά θεμέλια και πες μου μετά πόσο θα ζήσεις μέσα.

Αλήθεια, το ΠΑΜΕ πέρασε από τη βουλή; Γιατί διάβασα ότι τα μαντρόσκυλα πήραν το ποίμνιο μακριά.

Μην παρεξηγείς τον τόνο μου, από κοντά είμαι γλυκούλα:P

Ερωτευμένη Σχιζοφρενής είπε...

Καλώς την espoir:)

elf
Δεν ξεκολλάνε αυτοί από την παράγκα. Μόνο αν κάψουμε την παράγκα θα αφανιστούν.

Ερωτευμένη Σχιζοφρενής είπε...

Αν ακούγομαι παράξενα είναι επειδή εδώ και δυο ώρες είναι ανοιχτή η τηλεόραση στη συνεδρίαση της Βουλής. Περιμένω μήπως και δω λίγο ξύλο αλλά αυτοί σε λίγο θα χαμουρευτούν.

tiktos είπε...

έφτασε επιτέλους η ώρα να εκφράσουμε τον έρωτά μας προς τους πολιτικούς

Garcia είπε...

ουτε ο πυροσβεστηρας με ενοχλησε (και καταλαβαινω γιατι τον ειχε μαζι του) ουτε η αμφιεση του παιδιου, απλως εχω την αισθηση οτι αυτος και καμια 20ρια ακομη κατεβηκαν ΕΞ ΑΡΧΗΣ και ΜΟΝΟ για να παιξουν ξυλο. θεωρω επισης τη συμπεριφορα τους αηδιαστικη ως προς το "παρε κατι μαλακες...επεσαν μερικα δακρυγονα και αρχισαν τα δακρυα" διοτι αυτοι οι "μαλακες" σε βοηθησαν και αναμεσα τους κρυφτηκες.

τ' οτι την επομενη φορα εσυ θα κατεβεις με μασκα το βρισκω λογικο, αυτο ειναι ΑΥΤΟΑΜΥΝΑ :)

μου χε πει και μια φιλη μου προσφατα οτι ειχε δει παλαιοτερα μελη του παμε να "δινουν" εναν κουκουλοφορο. επειδη εγινε μια μαλακια απο ορισμενους δεν σημαινει οτι ειναι ετσι ολοι τους.
ρουφιανοι οπως λες...
στο μπλοκ στο οποιο συμμετχεις εσυ δεν εχεις δει συμπεριφορες που να μη σου αρεσαν?

για πασαρελα παντως σιγουρα δεν κατεβαινουν, (αλλωστε εχεις δει πως ντυνονται? :P )
οτι κανουν απλως τη πορεια τους και αφου φτασουν στη βουλη, μετα απο 5-10 λεπτα το διαλυουν, αυτο οντως ειναι μεγαλη μαλακια...αλλα και παλι ομως μερικοι συνεχιζουν.
(ουτε εχουν κανενα βοσκο να τους παει γρηγορα πισω στη στανη)

στις ερωτησεις σου:
δεν πιστευω στο φτιασιδωμα που λες, αλλα πιστευω απολυτα στη χρησιμοποιηση μεσων με αλλο τροπο.
αυτα τα "να καει η πολη, λουλουδι να ανθισει" "καψτε τα ολα παιδια" δεν με βρισκουν συμφωνο.

και γελαω μαλιστα καμια φορα γιατι φανταζομαι το παρακατω... αν ενας κομουνιστης ειναι μπροστα απο ενα εργοστασιο, θα μπει μεσα και θα το δουλεψει και θα μοιραστει αυτα που βγαζει με τους συντροφους του.

αυτα τα λιγα χαζαδια (που θα λεγες κι εσυ :P ) που κατεβαινουν για να παιξουν και να διαλυσουν, ειμαι σιγουρος οτι θα εβαζαν φωτια στο εργοστασιο και ισως να καναν και μπαρμπεκιου μετα πανω στις φλογες!!

τωρα τι κερδος θα εχουν με τη καταστροφη? δεν ξερω. μονο εκτονωση κερδιζουν.

και οχι δεν παρεξηγω το τονο σου!
και επισης το εχω καταλαβει οτι εισαι γλυκουλα! (μα πραγματικα ομως!!!) συνδιαζεις τη γλυκυτητα με την οργη :)


anyway..
καλες γιορτες :)
-xxx-

Garcia είπε...

σημερα μπηκα για λιγο στο ιντιμιντια, ηθελα να δω σχολια σχετκα με τη πορεια της 15ης δεκεμβριου.

θα συμγφωνησω σε αρκετα (οχι σ' ολα) με το παληκαρι παρακατω.


"...
Δεν θεωρω τοσο πετυχημενη μια πορεια "συγκρουσιακη" που η μονη συγκρουση της εν τελει ειναι με καμια-δυο δοιμιριες. Ουτε ειναι τοσο εξεγερσιακο μετα απο δυο τρεις παλουκιες και μερικα πετριδια να μας ψεκαζουν σαν τα κοτοπουλα και εμεις ημιλυποθημοι να επιδομαστε σε χαοτικο σπριντ και να διαλυονται τα μπλοκ. Με το να περιοριζομαστε στο να τις παιξουμε με τους μπατσους

1. χανουμε ενεργεια και φαια ουσια 2. εχουμε απωλειες απο το πουθενα 3. εκτονωνομαστε , και το σημαντικοτερο
4. χανουμε τον στοχο μας (οποιος και αν ειναι αυτος).

Αν ειμαστε αποφασισμενοι να μπουμε στην βουλη κανενας μπατσος δεν θα μας σταματησει. Θα πατησουμε απο πανω τους και τιποτα δεν θα μας σταματα.
Κοιτα το προσφατο παραδειγμα: 15 δεκεμβρη: αρκετες χιλιαδες κοσμου κινηθηκαν προς την ΓΣΕΕ. Δεν ξερω καν αν ηταν αυθορμητο ή αποφασισμενο. Σε ολο τον δρομο πανω στην πατησιων ομως ημουν πεισμενος οτι το ειχαμε! Θα μπαιναμε μεσα! Ωσπου εμφανιστηκαν καποιοι διες τους οποιους και σαπισαμε.

Αλλα επειδη εχουμε αυτην την ε-μ-μ-ο-ν-η αναλωθηκαμε στο να σαπιζουμε τους διες και μετα εγινε ντου απο παντου και μας ετρεχαν και ειχαμε και τραυματιες και συλληψεις... ΧΑΣΑΜΕ ΤΟΝ ΣΤΟΧΟ...
Οσο για το κομμα, αυτο εχει παρει τις αποφασεις του και εχει διαλεξει τον δρομο του. Εχουν ομως οι καριοληδες πολυ κοσμο που καπως πρεπει να τον παρουμε με το μερος μας...

αυτα τα ολιγα..."

αυτα κι απο μενα, γιατι το κουρασα το θεμα.

ΠΕΙΡΑΤΕΣ ΤΟΥ ΟΝΕΙΡΟΥ είπε...

Ακόμη και με τις κλωτσιές και τις μπουνιές, δε το ευχαριστιέμαι! Θέλω πιο βαριά μεταχείριση

Garcia είπε...

που εισαι βρε σχιζοφρενη ;;
:)

Ερωτευμένη Σχιζοφρενής είπε...

Πολύ πράμα για να απαντήσω τέτοια ώρα, γαμώτο.

Στα αλήθεια άλλαξε η χρονιά;

Powered By Blogger